Registreren

Indien je geen lid bent gelieve 000 in vullen
Welk soort koppel?

Registreer op Wetime

Op WeTime.be kan je zelf op zoek gaan naar potentiële nieuwe vrienden in een databank of je inschrijven in een poule. Ons algoritme matcht jullie met een ander koppel. Daarna kiezen jullie een datum om samen een leuke activiteit te doen. Is jullie afspraak een match? Misschien worden jullie wel vrienden voor het leven. Was er geen klik, dan ben je toch weer een ervaring rijker en op naar een volgende leuke avond. Verdien na jullie “Wedate” Wecoins, met het opladen van een foto of schrijven van een review. Deze Wecoins zijn op de website om te ruilen tegen leuke cadeau’s voor jullie twee. Geniet zo verder van jullie leuke “wetime”.

WeTime, brengt koppels dichter bij elkaar.

Over Wetime…!

Wat is Wetime? De digitale wereld heeft in de voorbije jaren onze manier van leven drastisch veranderd. Online datingsites zorgen ervoor dat singels op zoek kunnen gaan naar een gepaste partner. Wetime gaat graag een stap verder. Wetime is een platform waar koppels nieuwe vrienden kunnen leren kennen. Schrijf je in, ga op date en maak misschien wel vrienden voor het leven. Wetime, brengt koppels dichter bij elkaar.

Waarom Wetime?
koppels vriendenkoppels vrienden BBQkoppels vriendenkoppel vriendinnen vrienden koppels

Quality time, work-life balance en me-time,… het zijn allemaal woorden waar veel over gesproken of geschreven wordt, maar waarvan het werkelijk toepassen veel moeilijker is. Tijd nemen voor je partner is vaak het eerste dat geschrapt wordt. Daarnaast beschrijven recente kranten artikels dat het steeds lastiger wordt om nieuwe vrienden te maken. In tijden van online dating voelden we ook het verlangen om op een digitale manier nieuwe vrienden te maken. Uit de behoefte om die twee knelpunten op te lossen is Wetime ontstaan.

Met de Wedate tool kunnen jullie je vriendenkring verruimen. Een restaurantje, een escape room, een gezelschapsspel,… voor een gezellige avond of vriendschap voor het leven. Met tips en weetjes willen we helpen om opnieuw te genieten van elkaar en om die broodnodige tijd voor elkaar te maken binnen je relatie, bekijk zeker eens onze enquête tool! En na al dat ‘zware werk’ belonen we je met restaurantbonnen en reischeques.

Laatste nieuws en tips

Sinterklaas, wie koopt cadeautjes en wat kost dat?

De goedheiligman is weer in het land en dat betekent dat er we weer geld uit gaan geven aan cadeautj

lees meer
S, chocolade, pepernoten, snoep, lekker

De keuken van Wetime 5: Wie zoet is krijgt lekkers: Speculaasboterkoek!

Een maandelijkse receptenrubriek over liefde die door de maag gaat Maak als koppel van jullie keuken

lees meer
Speculaasboterkoek, speculaas, keuken, sinterklaas, snoep, lekker

Draak van een schoonmoeder? Zo tem je haar!

Je schoonmoeder kan je niet kiezen: Bij de keuze van je partner krijg je ze er gratis bij.  Vooral

lees meer
vechten, boksen, ruzie, schoonmoeder, winnaar, verliezen, tattoo, kus

Wat zijn de decoratietrends van het moment

De klok is een uur teruggedraaid en de wintertijd ingegaan. De winter komt er weer aan en dat beteke

lees meer
decoratietrends, living, interieurtrends, kleuren, gezellig
Onze We-kortingen

Wetime biedt zijn leden leuke kortingen aan bij onze partners. Dus buiten nieuwe vrienden, tips en leuke inzichten in jullie relatie worden jullie nog beloond om voordelig Wetime te gaan beleven.