To use all functions register Registreer nu
Win 2000€ aan reisbudget
20 juli 2018
vakantie
20 juli 2018

De eerste helft van deze fantastische en zonnige zomervakantie zit er weeral op. Hopelijk heeft iedereen al kunnen genieten van wat welverdiende ontspanning. Toch is de zomer verre van gedaan en Wetime heeft, ter ere van zijn lancering, nóg een extraatje in petto… Een reisbudget van maar liefst 2000 euro!

Als lid van www.wetime.be maken jullie kans dit prachtige cadeau in de wacht te slepen. Door het gebruik van onze leuke website, verdienen Wetimers Wecoins. Met deze Wecoins kan je bij onze partners mooie kortingen krijgen, én maken jullie nu kans op een reischeque ter waarde van 2000 euro! Wissel, op onze website, de verzamelde Wecoins in tegen een ticket, en maak kans op deze prachtig prijs!

De winnaars mogen hun reisbudget vrij besteden in één van de grote reisagentschappen. Een weekje naar de zon, chalet in de sneeuw of enkele leuke citytrips, de keuze is aan jullie. Wetime schenkt koppels alvast graag wat extra qualitytime! Hou de website goed in het oog. Vanaf volgende week maken alle Wetime-koppels kans op een reisbudget ter waarde van 2000 euro! Veel succes!
Het Wetime-team.

Registreer jullie alstublieft.

Om te reageren of nieuwe vrienden te maken registreer jullie op wetime. REGISTREER
0 Reactie (s)

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function get_field() in /home/wetime93/public_html/wp-content/themes/wetime/single.php:88 Stack trace: #0 /home/wetime93/public_html/wp-includes/template-loader.php(77): include() #1 /home/wetime93/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/wetime93/...') #2 /home/wetime93/public_html/index.php(17): require('/home/wetime93/...') #3 {main} thrown in /home/wetime93/public_html/wp-content/themes/wetime/single.php on line 88