To use all functions register Registreer nu
Hoe maak je de herfst samen romantisch?
2 oktober 2018
Liefde, herfst, romantisch, koppel, hartje, zonsondergang
2 oktober 2018

De bladeren vallen, de regen klettert tegen de ramen en de temperaturen dalen. Het weer valt dan misschien wel een beetje tegen, toch heeft de herfst veel te bieden op romantisch gebied. De prachtige kleuren van de herfstlandschappen, huiselijke gezelligheid, lekker uitwaaien en stampen in de plassen. Als je er even over nadenkt, zijn het misschien net die vallende bladeren, kletterende regen en dalende temperaturen die de herfst zo romantisch maken.

koppel, brug, herfst, romantisch, lampje, liefde,

Gebruik de herfst als inspiratiebron

Voor kunstzinnige koppels kunnen de warme herfstkleuren een perfecte inspiratiebron zijn. Je kan de herfstlandschappen schilderen of tekenen. Of laat je door de herfst inspireren om gedichten of verhalen te schrijven. Samen met je partner schep je zo unieke kunstwerken die de onderlinge band alleen maar verstevigen.

Het romantisch fruit valt van de bomen

In de herfst zijn de appels rijp en wordt het tijd om ze plukken. Het is een leuke karwei om samen in de stilte van de boomgaard te doen. Vervolgens kan je ze samen verwerken tot heerlijke appelmoes, appeltaart, appelcake of appelbollen. Daarna samen of met het gezin genieten van je heerlijke zelfgemaakte appeltaart en een lekker kopje koffie, thee of warme chocolademelk.

Maak het gezellig in huis

Na de zomer krijgt de zetel eindelijk weer zijn werk. Kruip lekker tegen elkaar aan en maak het lekker gezellig. Dit doe je bijvoorbeeld met kaarsjes of dekentjes, of trek die gezellige warme trui of pyjama aan. Geniet van elkaar door lekker te kletsen, tv te kijken, een boek of een tijdschrift lezen of samen muziek te luisteren. Neem even terug die tijd die je in de zomer echt niet had. Tijd maken voor elkaar is al romantisch op zich.

Een picknick, perfect in de herfst

Neem enkele warme dekens, een picknickmand met lekkere etenswaren en verse koffie of thee. Zoek samen een leuk plekje uit in jullie buurt, een gezellige wandeling maakt het geheel compleet. Kruip lekker tegen je geliefde aan en geniet van elkaar en van de natuur. Er is geen vast tijdstip om een herfstpicknick te houden. ’s Ochtends kunnen jullie genieten van een mooie zonsopgang en midden op de dag is de temperatuur al wat aangenamer.

Maak het romantisch met een leuke dagtrip

Niet alleen de zomer leent zich voor een leuke dagtrip. De herfst is hier zeker even geschikt voor. Het leukste is om dit onverwachts te doen. Spring op de trein en bezoek die ene stad die jullie beiden nog niet gezien hebben. Het is ook heel leuk om samen een tof museum of een interessante tentoonstelling te bezoeken. De drukte die in de zomer in de steden heerst, maakt tijdens de herfst plaats voor een romantische gezelligheid.

Registreer jullie alstublieft.

Om te reageren of nieuwe vrienden te maken registreer jullie op wetime. REGISTREER
2 Reactie (s)

Reacties zijn gesloten.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function get_field() in /home/wetime93/public_html/wp-content/themes/wetime/single.php:88 Stack trace: #0 /home/wetime93/public_html/wp-includes/template-loader.php(77): include() #1 /home/wetime93/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/wetime93/...') #2 /home/wetime93/public_html/index.php(17): require('/home/wetime93/...') #3 {main} thrown in /home/wetime93/public_html/wp-content/themes/wetime/single.php on line 88