To use all functions register Registreer nu
Zomer, barbecue en vrienden, een perfecte combinatie.
20 juni 2018
Satés op de barbecue met groeten en vlees
20 juni 2018

Eén van de leukste aspecten van de zomer is lekker buiten eten. Gezellig samen met andere bevriende koppels een barbecue in de tuin. Vers, op houtskool gegrild, vlees en een lekker slaatje, wat kan daar aan tippen? Bovendien is een BBQ de perfecte manier om lang en gezellig samen te ‘tafelen’, zonder zelf heel de dag in de keuken te moeten staan. Haal de barbecue maar boven en laat de zomer beginnen!

Vrienden aan tafel aan het genieten van hun eten

Uitgebreid of lekker makkelijk

Natuurlijk kan je het jezelf als koppel heel makkelijk maken door gemarineerd vlees, kant-en-klare sausje en salades te kopen. Alles zelf maken, is wél veel lekkerder en vlees of kip marineren is helemaal niet moeilijk! Daarnaast is samen koken gezellig en versterkt het jullie band. Weet wel dat vlees marineren even duurt. Om de smaken goed in het vlees te laten trekken, marineer je het vlees best een dag van tevoren. Maak de marinade samen met je partner, zo kunnen jullie samen bepalen wat jullie lekker vinden.

Vlees blijft de nummer 1?

Op de Barbecue blijft vlees de nummer 1: Worst, hamburgers, steak, lam, kip of overheerlijke spiesjes. Het is wel best even te checken dat de bevriende koppels die jullie uitnodigen geen vegetariërs zijn. Een leuk idee kan zijn om zelf voor de slaatjes en de drank te zorgen en de genodigden hun vlees, vegetarische hap of halal vlees, zelf te laten meebrengen, zo komen jullie alvast niet voor een gênante situatie te staan. Vis en groenten zien we minder vaak op de barbecue, maar het is minstens even lekker. Plakken aubergine, courgette of paprika kwast je in met olie, bestrooi ze met zout, peper en basilicum en laat ze heerlijk garen op de BBQ.

Alles klaar? Schuif gezellig aan zonder stress

Neem de dag vóór de Barbecue de tijd om samen de voorbereidingen te treffen. Op die manier hebben jullie op de dag zelf totaal geen stress! Stel een boodschappenlijstje op en maak er een gezellige uitstap naar de supermarkt van. Nog een paar uurtjes samen in de keuken voor de marinade, aardappelsalade en de sausjes klaar te maken. De groene salades maak je de ochtend van de barbecue zelf.  En nu genieten maar! Steek de BBQ aan, schenk de cocktails uit en schuif gezellig met je vrienden mee aan tafel.

Registreer jullie alstublieft.

Om te reageren of nieuwe vrienden te maken registreer jullie op wetime. REGISTREER
0 Reactie (s)

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function get_field() in /home/wetime93/public_html/wp-content/themes/wetime/single.php:88 Stack trace: #0 /home/wetime93/public_html/wp-includes/template-loader.php(77): include() #1 /home/wetime93/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/wetime93/...') #2 /home/wetime93/public_html/index.php(17): require('/home/wetime93/...') #3 {main} thrown in /home/wetime93/public_html/wp-content/themes/wetime/single.php on line 88