FAQ Wetime

Is wetime gratis?

Ja, Wetime kan volledig gratis gebruikt worden. Ook het punten sparen is voor de gratis leden mogelijk. Echter kun je als betalend lid veel meer en veel sneller punten verzamelen.

Zijn de double dates gratis?

Elk gratis lid kan  1 keer op een normale double date gaan. Daarnaast zijn er gratis double dates, meestal aangeboden door onze  partners ook deze zijn gratis voor onze gratis leden

Zijn de prijzen echt?

Een gratis reischeque, gratis bongo bon en nog andere mooie geschenken. Zijn deze echt gratis of komen er kosten bij? Nee, deze zijn echt gratis. Daarnaast  willen wij bevestigen dat jullie gegevens niet buiten  het systeem van Wetime zelf gaan. Wij dragen privacy hoog in het vaandel en zullen alles doen om dit  zo goed mogelijk te beschermen.

Hoe werkt wetime?

Wetime,  is een platform voor koppels en heeft de bedoeling bruggen te slaan tussen koppels om zo nieuwe vrienden te maken.  Hiervoor moet je je inschrijven in een  double date ronde. Ons systeem matcht je dan met een ander koppel.  Naast de double date zijn er nog andere leuke functies die ervoor zorgen dat de communicatie tussen jullie als koppel vlotter en beter zal gaan. Het leukste? Jullie verdienen er Wecoins mee. Met die Wecoins kunnen jullie leuke gifts verkrijgen zoals kortingen of zelfs gratis  geschenken.