To use all functions register Registreer nu

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe werkt wetime?

Wetime,  is een platform waarop koppels andere koppels kunnen ontmoeten om zo een vriendschappelijk relatie op te bouwen. Misschien worden jullie wel vrienden voor het leven. Via een double date ronde, waarop je je moet inschrijven, leer je andere koppels kennen. Na de inschrijving matcht ons Wetime-systeem je met een ander koppel.  Naast de double date zijn er nog andere leuke functies die ervoor zorgen dat jullie relatie vlotter en beter zal verlopen. En dan zijn er nog de Wecoins! Met al jullie activiteiten op het Wetime-platform, verdienen jullie Wecoins. Deze Wecoins kunnen omgeruild worden tegen leuke gifts, kortingen en gratis  geschenken.

Is wetime gratis?

Ja, Wetime is volledig gratis. Ook punten sparen is op het gratis abonnement mogelijk. Betalende leden van Wetime kunnen echter meer en sneller punten verzamelen.

Zijn de double dates gratis?

Leden met een gratis account kunnen 1 keer gratis op double date gaan. Ook de Wetime partners bieden regelmatig gratis double dates aan. Het spreekt voor zich dat ook deze double dates volledig gratis zijn voor de niet betalende leden van Wetime.

Zijn de prijzen echt?

Reischeques, Bongo Bonnen en nog vele andere mooie geschenken, volledig gratis… Geen verborgen kosten of addertjes onder het gras. Door het sparen van Wecoins worden onze leden beloond met volledig gratis geschenken.

Wat met de privacy?

De privacy van onze leden is voor ons een topprioriteit. Gegevens van de Wetime-leden worden met niemand buiten het Wetime-platform gedeeld. Wij doen er alles aan om de privacy van onze leden volledig te garanderen.