Vitala: Laser ontharing

Vitala: laser ontharing :

30% korting: voucher €35 ipv €50
25% korting: voucher €75 ipv €100
25% korting: voucher €149 ipv €200

Wissel uw Wecoins in tegen uw exclusieve kortingsbon.

Uw one-stop-shop voor beauty en wellness in Leuven!

Vitala: “Onze oplossing mag echt wel revolutionair genoemd worden en heeft de afgelopen jaren dan ook zijn resultaat bewezen. Deze lasermethode volgt de laatste technologische ontwikkelingen zodat u steeds geniet van het beste resultaat gecombineerd met comfort. Als het goed is voor Erika Van Tielen dan mag u zeker niet twijfelen en kom je graag eens langs bij ons!”

Wecoins 5.00

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Vitala biedt alles onder één dak: sauna, schoonheidsbehandeling, kapsalon, anti-aging en afslankinstituut. Ideaal voor de drukbezette man of vrouw.

Vitala bestaat ondertussen reeds 19 jaar en geeft U graag advies over Kyalin, het proteïnedieet, maar evengoed kan u er terecht voor een brede waaier aan behandelingen zoals laserontharing, cavitatie, endermologie, …

De schoonheidsspecialisten van Vitala hebben de juiste opleiding genoten en ervaring opgebouwd om u de beste verzorging aan te bieden met de modernste apparatuur en kennis van de laatste trends.

Uw one-stop-shop voor beauty en wellness! www.vitala.be

Voordeelpakket: laser ontharing bij Vitala:
<ul>
<li>30% korting: voucher €35 ipv €50</li>
<li>25% korting: voucher €75 ipv €100</li>
<li>25% korting: voucher €149 ipv €200</li>
</ul>
Onze oplossing voor laser ontharing mag revolutionair genoemd worden en heeft de afgelopen jaren dan ook zijn resultaat bewezen. Deze lasermethode volgt de laatste technologische ontwikkelingen zodat u steeds geniet van het beste resultaat gecombineerd met comfort.  Als het goed is voor Erika Van Tielen dan mag u zeker niet twijfelen en kom je graag eens langs bij ons!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitala: Laser ontharing” te beoordelen

Winkelwagen overzicht