Vitala: snit en brushing

Snit en brushing bij Vitala met 45% korting: nu voor slechts €30 ipv €55

Uw one-stop-shop voor beauty en wellness in Leuven!

Wissel uw Wecoins in tegen uw exclusieve kortingsbon.

www.vitala.be

Wecoins 5.00

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Vitala biedt alles onder één dak: sauna, schoonheidsbehandeling, kapsalon, anti-aging en afslankinstituut. Ideaal voor de drukbezette man of vrouw.

Vitala bestaat ondertussen reeds 19 jaar en geeft U graag advies over Kyalin, het proteïnedieet, maar evengoed kan u er terecht voor een brede waaier aan behandelingen zoals laserontharing, cavitatie, endermologie, …

De schoonheidsspecialisten van Vitala hebben de juiste opleiding genoten en ervaring opgebouwd om u de beste verzorging aan te bieden met de modernste apparatuur en kennis van de laatste trends.

Uw one-stop-shop voor beauty en wellness! www.vitala.be

Uw Wetime-voordeel:

45% korting voor een snit met brushing: nu voor slechts €30 ipv €55.

Het blijft niet bij een snit en brushing alleen. Wij nemen alle tijd voor het maken van een analyse van je haar en hoofdhuid. Onze jarenlange ervaring in haar en huidverzorging willen wij heel graag gebruiken om tot de beste resultaten te komen.

Daarna bent u klaar voor een KÉRASTASE-ritueel wat een complete behandeling en verzorging inhoudt. Het ‘ritueel’ beoogt een gevoel van serene rust, welzijn en welbehagen en dit in een luxe-omgeving. De diepe, zachte massages zorgen even voor een complete ontspanning voor lichaam en geest zodat je er weer helemaal tegenaan kan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitala: snit en brushing” te beoordelen

Winkelwagen overzicht