To use all functions register Registreer nu
Deze avondgewoontes versterken elke relatie
18 september 2018
Vrouw, bad, glas, drinken, genieten, rots
18 september 2018

Jullie kennen het vast wel. Na een drukke werkdag kom je moe thuis. In plaats van aandacht te schenken aan je partner, reageer je juist je frustraties op je levensgezel af. Op zich niet helemaal onbegrijpelijk. Toch is het niet de beste keuze om een goede relatie in stand te houden. Een grote verbondenheid en begrip voor elkaar zorgt voor een hechtere band en verstevigt jullie relatie. Geef jullie werkfrustraties geen kans en plan enkele keren per week een leuke avondgewoonte om samen heerlijk te ontspannen.

avondgewoonte, koppel, avond, man, vrouw, zonsondergang, lampionnen, liefde

Een deugddoende avondgewoonte, samen in bad

Voor sommige partners is het heel gewoon om samen in bad te gaan. Voor koppels die dit niet gewoon zijn wordt dit, zeker de eerste keer, een hele uitdaging. Toch is er niets zo relaxeren als een heerlijk warm bad. Het ontspannen gevoel is de perfecte basis voor een leuk een diepgaand gesprek. Praat eens over andere zaken dan de dagelijkse bekommernissen. Stippel samen de nabije en verre toekomst uit. Droom samen over jullie volgende reis of project dat op jullie verlanglijst staat.

Maak sociale media weer sociaal

Hoe raar het ook klinkt, sociale media worden vaak als asociaal bestempeld. Veel mensen kunnen het niet laten om voortdurend bezig te zijn met hun Twitter, Facebook, Instagram of ander account. Toch kunnen sociale media ook zorgen voor meer verbondenheid in je relatie. Vertel elkaar bijvoorbeeld de laatste nieuwtjes op Facebook, of toon elkaar de leukste foto’s van Instagram. Nog leuker wordt het als je als koppel samen een account kan beheren dat over jullie als koppel of gezin gaat. Wetime is hiervan een perfect voorbeeld.

De nummer één volgens de wetenschap

Als je beter wilt slapen en meer verbonden wilt zijn met je partner, blijft vrijen de absolute nummer één. Natuurlijk alleen als jullie beiden er zin in hebben. Het is wetenschappelijk aangetoond dat meer dan 64 procent van de vrouwen beter slaapt na een orgasme. Daarnaast zorgt seks met orgasme ervoor dat er endorfine en dopamine vrijkomen in het lichaam. Beide stoffen verlagen de stress en zorgen voor een ontspannen gevoel.

Kruip samen onder de wol

Het lijkt wel de meest simpele avondgewoonte, maar dat is het echt niet: samen gaan slapen. Het belang van deze avondgewoonte wordt erg onderschat. Als koppel is het dan ook een goede zaak te streven om elke avond samen onder de wol te kruipen. Dit ritueel zorgt voor een grotere fysieke en emotionele verbondenheid. Het is een soort samen afscheid nemen van de dag en uitkijken naar de dag die komen gaat. Het geeft je als partner het gevoel dat je niet alleen staat maar samen als koppel.

Toon jullie dankbaarheid aan elkaar

In een relatie wordt alles na een tijdje een vanzelfsprekendheid, of zo lijkt het toch. Natuurlijk is dit helemaal niet zo. Dankbaarheid is dan ook heel belangrijk in een relatie. Een avondgewoonte die heel vanzelfsprekend lijkt, maar slechts zelden voorkomt is het tonen van je dankbaarheid aan je partner. Dankbaarheid geeft een boost aan het zelfvertrouwen en toont dat je respect hebt voor het werk en het leven van je partner. Zaken waarvoor andere dankbaarheid tonen worden vaak met meer plezier gedaan.

Registreer jullie alstublieft.

Om te reageren of nieuwe vrienden te maken registreer jullie op wetime. REGISTREER
0 Reactie (s)

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function get_field() in /home/wetime93/public_html/wp-content/themes/wetime/single.php:88 Stack trace: #0 /home/wetime93/public_html/wp-includes/template-loader.php(77): include() #1 /home/wetime93/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/wetime93/...') #2 /home/wetime93/public_html/index.php(17): require('/home/wetime93/...') #3 {main} thrown in /home/wetime93/public_html/wp-content/themes/wetime/single.php on line 88