To use all functions register Registreer nu
10 dingen om hem te verwennen
24 april 2018
Romantisch Berichtje
24 april 2018

Wil je hem eens extra verwennen? Met deze tips lukt je dat zeker

Voel je je in een romantische bui en wil je de liefde van je leven eens extra verwennen? Dat kan op vele manieren, maar met deze tips slaag je ongetwijfeld met de allergrootste onderscheiding.

1. Verwelkom hem in je meest sexy lingerie

Wie aan extra verwennen denkt, denkt ongetwijfeld aan passie, romantiek en misschien wel aan ietsje meer. Wacht hem bij zijn thuiskomst op in je meest sexy lingerie of gewoon in eva’s kostuum dat doet wonderen. Mannen houden daarvan.

2. De liefde van de man gaat door de…

De liefde van de man gaat door zijn maag en dat is een gezegde dat het nog altijd doet. Serveer hem zijn favoriete maaltijd als hij thuis komt na een lange dag hard werken. Ben je geen keukenprinses zeg je? Dat moet niet. Bestel zijn favoriete pizza of ga snel even langs de afhaalchinees. Een romantisch etentje moet zeker niet altijd een culinaire voltreffer te zijn.

samen koken

3. Maak een romantische bucket list

Er zijn ongetwijfeld enkele romantische ideetjes waarvan je weet dat ze op zijn bucket list staan. Een bezoekje aan de sauna of een romantisch weekendje met z’n twee doen het nog altijd. Hou je van actie en spanning? Kies dan voor een duosprong of een ballonvaart met bubbels.

4. Stomende danslessen

Hou je van dansen en is hij minder lenig op de dansvloer? Verras hem dan met een enkele stomende danslessen. Een tango brengt jullie zeker in de gepaste stemming.

5. Iedere maand een romantische date

Je kunt hem beter een jaar lang dan in de watten leggen met een maandelijks date. Schrijf ze elk op een romantisch kaartje en steek ze in een omslag. Laat hem maandelijks één omslag kiezen, spanning gewaarborgd.

6. Eenvoudig kan ook

Hem verwennen moet niet altijd duur of ingewikkeld zijn. Reserveer een oppas en ga naar de bioscoop zijn lievelingsfilm bekijken. Is hij een voetbalfan en krijgt hij je zelden of nooit mee naar zijn favoriete club? Koop dan tickets voor de eerstvolgende wedstrijd van zijn club, zijn verrassing zal des te groter zijn. Je kunt dit zelfs combineren met een etentje vooraf. Wat je na het voetbal wacht zal zeker ook in jouw smaak vallen.

7. Een onverwacht geschenk(je)

Net zoals iedereen ontvangt hij graag geschenkjes. Dat moet niet altijd op zijn verjaardag of met kerstmis en nieuwjaar zijn. Geef hem regelmatig een verrassingsgeschenkje. Dat moet heus niet altijd duur even zijn. Het is de attentie en het verrassingselement dat het hem doet.

8.Vergeet jullie huwelijksverjaardag niet

Hoe lang zijn jullie al samen of hoe lang is het al geleden dat je in het huwelijksbootje stapte? Laat zo’n belangrijke mijlpaal in jullie leven niet onopgemerkt voorbijgaan. Maak er iets spannends en ondeugend van dat zal hij zeker niet vlug vergeten. Wat denk je bijvoorbeeld van een sensuele massage, een tête à tête of een ondeugend geschenkje?

9. Kun je moeilijk emoties tonen? Zeg het met een briefje

Toon je niet gemakkelijk je emoties maar wil je hem toch tot deelgenoot maken? Zeg het dan met een briefje. Hou je boodschap zo sexy mogelijk en verstop het op een plaats waar hij het zeker niet verwacht… Het komt nadien ongetwijfeld tot een liefdevolle uitbarsting…

-En dan nog een extraatje.

10. Een tweede huwelijksreis

Maak een tweede huwelijksreis als je budget dat toelaat. Dat geeft jullie huwelijksleven ongetwijfeld een flinke boost. Net zoals jullie eerste huwelijksreis, zullen jullie dit zeker nooit meer vergeten.

Registreer jullie alstublieft.

Om te reageren of nieuwe vrienden te maken registreer jullie op wetime. REGISTREER
0 Reactie (s)

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function get_field() in /home/wetime93/public_html/wp-content/themes/wetime/single.php:88 Stack trace: #0 /home/wetime93/public_html/wp-includes/template-loader.php(77): include() #1 /home/wetime93/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/wetime93/...') #2 /home/wetime93/public_html/index.php(17): require('/home/wetime93/...') #3 {main} thrown in /home/wetime93/public_html/wp-content/themes/wetime/single.php on line 88