To use all functions register Registreer nu
Wat zijn de decoratietrends van het moment
30 oktober 2018
decoratietrends, living, interieurtrends, kleuren, gezellig
30 oktober 2018

De klok is een uur teruggedraaid en de wintertijd ingegaan. De winter komt er weer aan en dat betekent: tijd voor gezelligheid. Terug samen lekker in je warme huis genieten van de lange winteravonden. Dit genieten wordt nog veel leuker door het interieur aan de gezelligheid aan te passen. Bij de nieuwste decoratietrends voor dit jaar speelt gezelligheid alvast een belangrijke rol. Zo wordt de winter voor jou en je partner nóg gezelliger.

Transformeer je badkamer in een wellness

Tegenwoordig is wellness bijzonder populair. Je kunt je badkamer hier gemakkelijk op aanpassen. Dit kan je bijvoorbeeld doen door heerlijke geurkaarsen neer te zetten, natuursponzen te gebruiken en cederhouten badmatten op de vloer te leggen. Door gebruik te maken van natuurlijke kleuren (ook bij de handdoeken), creëer je een heerlijke spa waar je met zijn tweeën aangenaam zal verblijven. Voor de grotere budgetten is het tegenwoordig ook in, een sauna of jacuzzi in je badkamer te hebben.

Badkamer, handdoeken, wellness, bloemen, interieurtrends

De terrazzoprint maakt een comeback

In de jaren zeventig van de vorige eeuw was de terrazzoprint bijzonder populair als vloerbedekking. Deze print bestaat uit spikkeltjes in allerlei vormen en kleuren op een effen achtergrond. Vanaf dit najaar is de terrazzoprint weer helemaal terug en niet alleen als vloerbedekking. Je ziet de print bijvoorbeeld terugkomen in: lampen, behang, kussens en zelfs in voorwerpen als notitieboekjes. De terrazzoprint is dus niet alleen terug te vinden tussen de decoratietrends. Kies ook voor deze frisse, vrolijke print waar je de hele winter van zult genieten.

Terrazzo print, seventies, interieurtrends

Foto: Elle.be

Decoratietrends gaan verder dan de muren

Je zult er niet zo snel aan denken, maar ook het plafond is heel geschikt om te decoreren. In de meeste huishoudens zijn de plafonds effen wit, maar er zijn veel mogelijkheden om hier iets aan te doen. Zo kun je bijvoorbeeld het plafond gaan behangen of verven in een mooie print. Ook een sterrenhemel in de slaapkamer is terug één van de nieuwe decoratietrends.

pafondbehang, interieur, interieurbehang,

Foto: Nwhistorycourse.org

Vissengraat parket was nooit echt uit

Het is er al jaren, maar wordt niet massaal gekozen: parket gelegd in een visgraatmotief. Eigenlijk een echte zonde, want dit motief zorgt ervoor dat je kamer een luxueuze en klassieke uitstraling krijgt. De wat moeilijkere plaatsing heeft hier zeker iets mee te maken. Wil je echter bij een renovatie of nieuwbouw helemaal in zijn, kies dan parket met visgraatmotief. Houd je niet zo van een klassieke uitstraling of woon je in een moderne woning? Ook lichte vergrijsde parket zit terug tussen de decoratietrends van. Met deze keuze zal de uitstraling van je interieur een stuk moderner worden en geschikt voor elke woning.

Eettafel, visgraatparket, stoelen, interieurtrends, loft, zwarte ramen

Registreer jullie alstublieft.

Om te reageren of nieuwe vrienden te maken registreer jullie op wetime. REGISTREER
0 Reactie (s)

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function get_field() in /home/wetime93/public_html/wp-content/themes/wetime/single.php:88 Stack trace: #0 /home/wetime93/public_html/wp-includes/template-loader.php(77): include() #1 /home/wetime93/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/wetime93/...') #2 /home/wetime93/public_html/index.php(17): require('/home/wetime93/...') #3 {main} thrown in /home/wetime93/public_html/wp-content/themes/wetime/single.php on line 88