To use all functions register Registreer nu
Hoe beleven alle koppels plezier aan het WK voetbal?
4 juni 2018
4 juni 2018

Hoe gaan koppels om met het WK voetbal?

En daar is het WK voetbal weer. Op 14 juni geven Rusland en Saoedi-Arabië de aftrap van het WK voetbal 2018. Eindelijk! Hoor ik sommige zeggen. Andere staan wat minder optimistisch tegenover een maand van voetbal op TV. En als koppel? Hoe gaan koppels om met het WK? Waar kijken ze naar de wedstrijden en wat als voetbal je totaal niet interesseert? Hoe beleeft iedereen plezier aan het WK voetbal?

voetbalstadion WK 2018 Rusland

Gelijkgezinde koppels hebben geen probleem

Als je als koppel beide geïnteresseerd bent in voetbal is er natuurlijk geen probleem. Gezellig samen voetbal kijken voor de buis of rustig op café bij een hapje en een tapje. Ja voetbal kan ook gezellig zijn. Op de dagen dat de Rode Duivels spelen trek je, gekleurd in zwart, geel en rood, de stad in en schreeuw je met gelijkgezinde koppels de longen uit je lijf.

Koppels die beide totaal geen interesse in voetbal hebben, zullen ook weinig frustraties hebben tijdens het WK. Het WK is voor hen net het ideale moment om eens iets anders te doen dan thuis voor TV te zitten. Laat het voetbal achter je en ga eens rustig op restaurant of maak een culturele uitstap in de stad.

Maak er een gezellige avond van met vrienden

En dan zijn er de mixed koppels…. Eén partner is zot van voetbal en de andere heeft er totaal geen interesse in. Toch hoeft dit geen probleem te zijn. In tegendeel. Een simpele oplossing is om tijdens de wedstrijden koppels uit te nodigen om samen naar de wedstrijden te kijken. De voetballiefhebbers kijken voetbal en de vrienden die geen interesse in het voetbal hebben, kunnen toch een gezellige avond hebben met elkaar.

Of ga een stapje verder en spreek met enkele koppels af in de stad. Veel cafés zenden alle wedstrijden uit en samen op café is het altijd gezellig. Is die voetbalcommentaar er toch te veel aan? Dan kan je nog steeds, met de vrienden die geen voetbal willen kijken, een andere uitstap maken in de stad. Op die manier heeft iedereen een fijne avond en blijft niemand gefrustreerd achter.

De Rode Duivels zijn een belevenis op zich

En de Rode Duivels dan? Op 18, 23 en 28 juni spelen onze Rode Duivels hun poulewedstrijden. Voetballiefhebber of niet, de wedstrijden van de Rode Duivels zijn een belevenis op zich. Nodig wat vrienden uit of trek de stad in. De beste momenten van de zomer komen vaak heel onverwacht.

Speelschema België:

18/06/2018 België- Panama: 3-0

23/06/2018 België – Tunesië: 5-2

28/06/2018 Engeland – België: 0-1

2/07/2018 België – Japan: 3-2

6/07/2018 Brazilië – België: 1-2 

10/07/2018 Frankrijk – België: 1-0 

14/07/2018 België – Engeland: 2-0

België eindigt 3de op het WK 2018 in Rusland! Proficiat van het Wetime-team aan onze Rode Duivels!

Registreer jullie alstublieft.

Om te reageren of nieuwe vrienden te maken registreer jullie op wetime. REGISTREER
0 Reactie (s)

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function get_field() in /home/wetime93/public_html/wp-content/themes/wetime/single.php:88 Stack trace: #0 /home/wetime93/public_html/wp-includes/template-loader.php(77): include() #1 /home/wetime93/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/wetime93/...') #2 /home/wetime93/public_html/index.php(17): require('/home/wetime93/...') #3 {main} thrown in /home/wetime93/public_html/wp-content/themes/wetime/single.php on line 88